۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۱

  مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد تاکیدکرد که با اجرای سامانه قرائت کنتورهای برق با گوشی هوشمند، خطای قرائت برق مصرفی در این استان به صفر می رسد. . . . به گزارش پیوارنیوز، داود راهزادی گفت: سامانه قرائت کنتورهای برق با گوشی هوشمند هم اکنون توسط دفتر نظارت و کنترل […]

ارسال توسط :
پ
پ

 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد تاکیدکرد که با اجرای سامانه قرائت کنتورهای برق با گوشی هوشمند، خطای قرائت برق مصرفی در این استان به صفر می رسد.

.

.

.

به گزارش پیوارنیوز، داود راهزادی گفت: سامانه قرائت کنتورهای برق با گوشی هوشمند هم اکنون توسط دفتر نظارت و کنترل لوازم اندازه گیری شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد در حال اجرا بوده که با اتمام اجرای این سامانه، خطای قرائت برق مصرفی مشترکین تمامی تعرفه ها به صفر می رسد.

راهزادی با تشریح چگونگی راه اندازی این سامانه برای اولین باراظهارداشت: سامانه قرائت کنتورهای برق با گوشی هوشمند به منظور قرائت اطلاعات اندازه گیری شده توسط کنتورها اعم از میزان انرژی مصرفی، ولتاژ ، جریان، اطلاعات جغرافیایی و سایر آیتم های مورد نیاز با استفاده از گوشی تلفن همراه مجهز به سیستم اندروید، هم اکنون در تمامی نواحی این استان راه اندازی شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: قرائت کنتور برق مشترکین در این استان با استفاده از گوشی هوشمند و نرم افزار قرائت اندروید انجام می گیرد و برای سرعت بخشی و جلوگیری از خطاهای احتمالی در قرائت برق مصرفی مشترکین، 85 دستگاه ” تبلت ” خریداری و در اختیار همکاران واحد قرائت این شرکت قرار گرفته است.

وی کاهش وابستگی به سخت افزارهای خاص، رفع محدودیت در تهیه و تامین سخت افزارهای مربوطه و کاهش هزینه پشتیبانی نرم افزاری را از مزایای اولیه اجرای سامانه قرائت کنتورهای برق با گوشی هوشمند عنوان کرد.
راهزادی گفت: امکان انتقال اطلاعات قرائت شده به صورت آنلاین و یا با استفاده از بسترهای مخابراتی، افزایش دقت و سرعت عمل در ثبت اطلاعات قرائت شده کنتورها، افزایش قرائت و برداشت حجم اطلاعات موردنیاز از کنتورها از دیگر مزایای اجرای این سامانه است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد، ارسال اطلاعات طول و عرض جغرافیایی، پشتیبانی و ذخیره اطلاعات برداشت شده، تهیه و ارسال تصاویر برق های غیرمجاز و ایرادات کنتورهای منصوبه را از دیگر مزایای اجرای سامانه قرائت کنتورهای برق با گوشی هوشمند ذکر کرد.

وی گفت: در این طرح با استفاده از ” پروپ های ” بی سیم و اتصال کنتور از طریق ” بلوتوث” به گوشی همراه، اطلاعات کنتورها برداشت شده و امکان اشتباه در قرائت کنتورها به صفر می رسد.

گفتنی است بیش از 262 هزار برق مشترک  در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که حدود 60 هزار اشتراک آن روستایی و مابقی مشترکین شهری هستند.

انتهای پیام/ط_الف

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.