اطلاعیه ها

اولین «گفتاورد ملی نخبگان» در پهنه خلیج فارس برگزار می‌شود طرح شمیم خدمت در استان کهگیلویه و بویراحمد کلید خورد برگزاری همایش بزرگداشت مقام امامزادگان و بقاع متبرکه کهگیلویه و بویراحمد پیام تسلیت مدیر کل دفتر امورشهری وشوراهای استانداری درپی درگذشت سرپرست سابق شهرداری یاسوج شورای اداری کهگیلویه و بویراحمد با حضور محسنی‌اژه‌ای رئیس قوه قضاییه / استاندار کهگیلویه و بویراحمد: سد خرسان خیر، سد آبریز بله / محسنی‌اژه‌ای: با اختلاف‌نظر در خصوص سدها به هیچ نقطه مطلوبی نخواهیم رسید / اگر مسئولان قول دهند در زمینه سد آبریز به یک جمع‌بندی مطلوب برسند من نیز از آن دفاع خواهم کرد دشمن به‌دنبال کاهش دلبستگی نسل جدید به ارزش‌های انقلاب است/حفظ شأن والای روحانیت ضروری است موضوع «حل اختلاف» را به متن مردم، مجالس، آموزش و پرورش ببریم/لازم است ترتیبی اتخاذ شود که مقوله حل اختلاف ، منحصر به اقدامات شورای حل اختلاف نشود بازدید میدانی معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه از روند تکمیل ساخت ساختمان پزشکی قانونی شهرستان دنا

ممنوعیت استفاده از رنگ‌های مجاز خوراکی (اعم از طبیعی و مصنوعی) در انواع شیرینی آردی
۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۹
مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: استفاده از رنگ‌های مجاز خوراکی (اعم از طبیعی و مصنوعی) در انواع شیرینی آردی، ممنوع می‌باشد.
ارسال توسط : نویسنده : زینب خوش اندیش منبع : پیوارنیوز
پ
پ

به گزارش پیوارنیوز؛ دکتر امیر پیکر تصریح کرد: در استفاده از مواد شیمیایی نظیر رنگ‌ها میتوان به این نکته اشاره کرد که مصرف هر ماده شیمیایی دارای اثرات بیولوژیک بر روی مصرف کننده می­‌باشد که در اثر مصرف طولانی مدت یا دریافت روزانه بیش از حد، سلامت مصرف کننده را بخطر می اندازد و باعث اختلالات جسمی می‌شود.
وی تصریح کرد: رنگ‌های موجود در کارخانجات و کارگاه‌های تولیدی استان یا تولید داخل بوده که باید دارای برچسب نویسی فارسی، پروانه ساخت و دستور العمل مصرف باشند یا هم وارداتی بوده که باید مجوز ورود وزارت بهداشت کشور را دارا باشند.

وی ادامه داد: در رابطه با استفاده از رنگ های خوراکی مصنوعی باید گفت که استفاده از تمامی این رنگ‌ها صرفا در حضور مسئول فنی مجاز می‌باشد.

دکتر پیکر خاطر نشان کرد: مسئله‌ی مهم در استان و با توجه به نزدیکی به پایان سال تولید شیرینی آردی در کارگاه‌ها و کارخانه جات شیرینی تولیدی شیرینی در استان می باشد. مطابق با استاندارد ملی ۳۴۹۳، استفاده از رنگ های مجاز خوراکی اعم از طبیعی و مصنوعی در انواع شیرنی آردی ممنوع می‌باشد.

مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: کارشناسان نظارت حوزه بهداشت و سلامت باید به این نکته توجه داشته باشند که استفاده از رنگ در تولید شیرینی آردی که در آن از فرایند حرارت دهی استفاده می‌شود به جهت وجود ترکیبات نیتریت و نیترات و احتمال تشکیل ماده نیتروزآمین ممنوع می باشد.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.