به گزارش پیوارنیوز؛ دکتر امیر پیکر تصریح کرد: در استفاده از مواد شیمیایی نظیر رنگها میتوان به این نکته اشاره کرد که مصرف هر ماده شیمیایی دارای اثرات بیولوژیک بر روی مصرف کننده میباشد که در اثر مصرف طولانی مدت یا دریافت روزانه بیش از حد، سلامت مصرف کننده را بخطر می اندازد و باعث اختلالات جسمی میشود.
وی تصریح کرد: رنگهای موجود در کارخانجات و کارگاههای تولیدی استان یا تولید داخل بوده که باید دارای برچسب نویسی فارسی، پروانه ساخت و دستور العمل مصرف باشند یا هم وارداتی بوده که باید مجوز ورود وزارت بهداشت کشور را دارا باشند.
وی ادامه داد: در رابطه با استفاده از رنگ های خوراکی مصنوعی باید گفت که استفاده از تمامی این رنگها صرفا در حضور مسئول فنی مجاز میباشد.
دکتر پیکر خاطر نشان کرد: مسئلهی مهم در استان و با توجه به نزدیکی به پایان سال تولید شیرینی آردی در کارگاهها و کارخانه جات شیرینی تولیدی شیرینی در استان می باشد. مطابق با استاندارد ملی ۳۴۹۳، استفاده از رنگ های مجاز خوراکی اعم از طبیعی و مصنوعی در انواع شیرنی آردی ممنوع میباشد.
مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: کارشناسان نظارت حوزه بهداشت و سلامت باید به این نکته توجه داشته باشند که استفاده از رنگ در تولید شیرینی آردی که در آن از فرایند حرارت دهی استفاده میشود به جهت وجود ترکیبات نیتریت و نیترات و احتمال تشکیل ماده نیتروزآمین ممنوع می باشد.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه