معیشت خبرنگاران،دیشموک دیگری است/قرارگاه«جهادتبیین»تشکیل شود/رسانه ها به دنبال امیدآفرینی درجامعه باشند
۲۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۷
نشست صمیمی سیدعلی احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد و امین درخشان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با "اصحاب رسانه استان" برگزار شد.
ارسال توسط : منبع : پیوارنیوز
پ
پ

به گزارش پیوارنیوز؛ سیدداودموسوی رئیس خانه مطبوعات استان دراین نشست گفت: بیش از ۲۰۰رسانه فعال شامل روزنامه‌ها، سایت، خبرگزاری و سایر داریم که این میانگین نسبت به جمعیت استان بالاست و زیبنده استان نیست.

وی اظهار داشت: بعضی از رسانه‌ها مجوز ندارند که باید آن‌ها را قانونی کرد و با وجود رسانه‌های فعال برای نظام‌بند بودن آن‌ها نیاز به کار هست.

موسوی رئیس خانه مطبوعات استان نیز با تاکید بر حضور استاندار در دیشموک گفت: اشک ریختن استاندار در تاریخ استان به عنوان اشک خدمت ثبت‌ می‌شود.
وی ادامه داد: غم مردم نان و درد است که از هر طرف بخوانی درد و نان است.

رئیس خانه مطبوعات استان با تاکید بر وضعیت معیشتی خبرنگاران اظهار داشت: نان خبرنگارن هم دیشموک دیگری است با اینکه همیشه در حال تلاش هستند اما وضعیت مالی خوبی ندارند.

موسوی از اینکه تعداد زیاد رسانه‌های استان یک فرصت است گفت: عملکرد رسانه در زلزله، سیل و سفر ریاست جمهوری به استان بیانگر این موضوع است.

وی تصریح کرد: نقد غیرمنصفانه خبرنگاران به دلیل عدم سواد رسانه‌ای است که نیازمند اختصاص بودجه برای برگزاری کلاس‌ هستیم.
رئیس خانه مطبوعات استان؛ اختصاص تسهیلات بانکی تا سقف پنجاه میلیون، نبود مسکن،نبود پشتوانه، وضعیت مسکن و نداشتن خودروی شخصی را از عدیده مشکلات خبرنگاران عنوان کرد.

 

 

«امین درخشان» نیز در نشست صمیمانه استاندار کهگیلویه و بویراحمد و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی با اصحاب رسانه استان ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، اظهار کرد: بیش از ۲۰۰ رسانه فعال در قالب خبرگزاری ها، نشریات، پایگاه های خبری، روزنامه های سراسری و نشریات استانی در استان فعالیت می کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: میانگین رسانه های استان نسبت به جمعیت و میانگین کشوری بالا بوده و رسانه هایی فاقد مجوز در استان داریم که این زیبنده حوزه فرهنگ و رسانه نیست که ما عنوان رسانه بدون مجوز را مطرح کنیم.
وی یادآور شد: کسی که به عنوان رسانه مطالبه گر همه مسائل جامعه است، باید نخستین مولفه آن پشتوانه قانونی باشد و تلاش می‌کنیم همه رسانه‌ها را به سمت فرآیندهای قانونی و مجوز دار بودن هدایت کنیم.
درخشان با اشاره به اینکه افتخار می‌کند که خود را بزرگ شده مکتب رسانه می‌داند و نخستین تحصیلات دانشگاهی هم در دانشگاه و دانشکده خبر بود، خاطرنشان کرد: به طور یقین از مسائل و مشکلات رسانه ها مطلع هستم و در این عرصه همواره خود را شاگردی از مکتب رسانه و این عزیزان م دانم.
این فعال فرهنگی و رسانه ای کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: ما از استان‌های فعال و پویا در عرصه رسانه هستیم، اما در زمینه نظام آرایشی و نظام مند بودن فعالیت رسانه ها، هنوز جای کار وجود دارد و می‌طلبد توجه به فراوانی فرآیندهای قانونی و مطالبات رسانه ها و توجه به مسائل و مشکلات صنفی رسانه ها که به عنوان یک دغدغه مطرح است، مد نظر قرار گیرد.
وی تاکید کرد: آنچه از دوستان رسانه مورد انتظار است باید با حفظ روحیه مطالبه گری و نقد در چارچوب اخلاق و سواد رسانه ای فعالیت کنند و انتظار می رود که با جهت دهی، رسانه ها را به سمت توسعه استان ببریم.
درخشان اظهار کرد: گاهی اوقات این گونه تلقی می شود که رسانه های استان درگیر حواشی سیاسی یا مسائل دست چندمی هستند که شاید ضرورتی به بیان آنها به نسبت مسائل اساسی و استان نباشد و بدون تردید باید اساس حرکت ما در جهت توسعه استان باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در استانی مثل اصفهان همواره رسانه های این استان هم صدا برای جریان سازی رسانه ای جهت کاستی هایی که در این استان وجود دارد، هستند.
وی به مثالی در زمینه هم صدایی رسانه های استان اصفهان اشاره کرد و افزود: مسئله فرونشست زمین در استان اصفهان یک مسئله جدی و بحرانی بود، استارت این کار قبل از دستگاه های اجرایی توسط رسانه های استان زده شد و هیچ مسئولی از این جریان سازی رسانه‌ای که در سطح شهر اصفهان ایجاد شد بدش نیامد و صدای رسانه های استان در این زمینه به گوش رئیس‌جمهور رسید و ایشان به مسئله ورود پیدا کردند.
درخشان ضمن تاکید بر اینکه در بسیاری از موارد باید هم صدایی رسانه‌ای در جهت مسائل اساسی و مشکلات استان داشته باشیم، ادامه داد: نباید مسائل حاشیه ای و کم اهمیت را به عنوان مسئله‌ای اصلی و نخست رسانه‌ها بینیم که این یک اولویت جدی بوده و نیاز است که جهت دهی رسانه ها و آرایش رسانه‌ای جدید را به سمت مشکلات اساسی استان ببریم.
این مسئول فرهنگی و هنری خاطرنشان کرد: بنده به عنوان کسی که وابستگی به حوزه رسانه دارم، بدون تردید ارتباط با رسانه‌ها را در فرصت مناسب خواهم داشت و اجازه نخواهم داد فاصله بین فرهنگ و ارشاد اسلامی و رسانه‌ها بیشتر شود.
وی تاکید کرد: باید ضمن توجه به مسائلی که نیاز است مسئولان در قالب نقد بیان شود هیچ مسئولی حق نگرانی و اعتراض به نقد منصفانه رسانه ها را ندارد، همچنان که استاندار نیز همواره از نقدی که در چارچوب رسانه‌ و اخلاق رسانه‌ای باشد حمایت می کند.

انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.