برگزاری اختتامیه جشنواره “شاهنامه خوانی” / افتخاری: رستم امروز شاهنامه، حاج قاسم سلیمانی است / اسلامی: شاهنامه میراث ماندگار ماست
۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۰
به همت واحد موسیقی حوزه هنری کهگیلویه وبویراحمد مراسم اختتامیه جشنواره شاهنامه خوانی در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با تجلیل از برگزیدگان برگزار شد.
ارسال توسط : منبع : پیوارنیوز
پ
پ

به گزارش پیوارنیوز؛ مراسم اختتامیه نخستین مسابقه شاهنامه خوانی ویژه سنین ۷ تا ۱۸ در موضوعات و بخش‌های گوناگون به همت واحد موسیقی حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در یاسوج برگزار شد.

۳۳۰ اثر به دبیرخانه این مسابقه ارسال شدند که داوری این آثار اسفند ماه سال ۱۴۰۱ انجام گرفت و آیین اختتامیه و تجلیل از ۳۰ برگزیده مسابقه “شاهنامه خوانی” در بخش های آواز محلی، نقالی و پادکست همزمان با هفته انقلاب اسلامی با حضور جمعی از مسئولان برگزار شد.

حجت الاسلام افتخاری مدیر تبلیغات اسلامی کهگیلویه وبویراحمد در ابتدای این مراسم گفت: شاهنامه شامل معرفت، زندگی، حیات فکری و.. است و این میراث ارزشمند برای همه دوران ها است و فقط محدود به گذشته نیست.

وی افزود: شاهنامه انسان ها را آنطور که خدا می خواهد تعریف می کند و حرکت جمهوری اسلامی هم از شاهنامه است و اگر بخواهیم با امروز مقایسه کنیم می بینیم که رستم کشورگشا و مدافع وطن امروز، شهید حاج قاسم سلیمانی است.

حجت الاسلام افتخاری با اشاره به اهمیت این کتاب ارزشمند تصریح کرد: شاهنامه همچون گوهری است که در میان مردم کشور ما، خصوصا استان جایگاه خاصی دارد و همواره مورد اقبال مردم بوده است.

وی با اشاره به روند کارهای فرهنگی حول شاهنامه بیان داشت: مدتی بود که شاهنامه رشد و رونق قبلی را نداشت ولی به همت حوزه هنری، کانون پرورش فکری و آموزش و پرورش دوباره این میراث حکیم ابوالقاسم فردوسی به عرصه اجتماع برگشت و امیدواریم که به جایگاه واقعی خود یعنی شاهنامه خوانی در خانواده ها برگردد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تصریح کرد: در واقع ما یک هویت اصیلی داشته ایم که باید به سمت تاکید و وارد شدن در متن زندگی جامعه امروز حرکت کند.

وی افزود: یکی از ویژگی های شاهنامه این است که میگه همت را بلند دار؛ که مخالف با ضعف، پستی و پایین بودن است که ما را به سمت عالی پسندی حرکت می دهد.

حجت الاسلام افتخاری اظهار کرد : شاهنامه فرصت بی نظیری است که اگر این کتاب در دست دیگران بود دنیا را با آن تسخیر می کردند.

شریف اسلامی رئیس حوزه هنری استان در ادامه این مراسم اختتامیه با اشاره به برگزاری مسابقه شاهنامه خوانی گفت: شاهنامه از دیرباز در کهگیلویه و بویراحمد جایگاه ویژه ای در میان مردمان این دیار داشته و پیوند عمیق در میان مردم این خطه و ارزش‌های این کتاب حماسی وجود دارد.

وی با اشاره به میزان استقبال از نخستین مسابقه شاهنامه خوانی افزود: ۳۳۰ اثر از کل استان به دست ما رسید که از رتبه های اول تا سوم تجلیل می شود.

اسلامی تصریح کرد: شاهنامه هم در سلامت گفتار، اندیشه ورفتار درس های زیادی دارد که ما می توانیم از این درس ها در تربیت نسل امروز بهره ببریم.

وی با اشاره به آینده نگری در خصوص مسابقه شاهنامه خوانی اظهار کرد: ما به دنبال گسترش این جشنواره در سطح منطقه ای و ملی هستیم که نیاز است نهادها و سازمان های مختلف برای احیای این کتاب فرهنگ ساز همت کنند.

رئیس حوزه هنری اضافه کرد: اداره تبلیغات اسلامی هم توجه ویژه ای به بحث شاهنامه خوانی دارد که امیدواریم در ادامه این مسیر نیز ما را همراهی کنند.

در حاشیه اختتامیه جشنواره شاهنامه خوانی نمایشگاهی از آثار برگزیده عکاسان حوزه هنری استان به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی برپا شد.

انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.