چرا نیمه دومی‌ها یک سال تحصیلی دیرتر به مدرسه می‌روند؟
۱۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۱
معاون آموزش ابتدایی درباره زمان مدرسه رفتن کودکان متولد نیمه دوم سال و تدابیر در نظر گرفته شده برای این موضوع توضیح داد.
ارسال توسط : نویسنده : طاهره السادات احمدی مهریان منبع : پیوارنیوز
پ
پ

به گزارش پیوارنیوز، رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی  درباره علت تاخیر در زمان مدرسه رفتن کودکان متولد نیمه دوم سال اظهار کرد: در این مورد بسیاری از خانواده‌ها درخواست داشتند تا این تاخیر برداشته شود بنابراین طرحی را به شورای عالی آموزش و پرورش بردیم و ابعاد مختلف آن در حال بررسی است.

وی ادامه داد: برای آنکه متولدین نیمه دوم سال همزمان با متولدین نیمه اول به مدرسه بروند باید سنجش آمادگی ورود به مدرسه برای آن‌ها انجام شود و اگر شرایط لازم را داشتند، اجازه نام نویسی دارند.
معاون آموزش ابتدایی با اشاره به اینکه نباید در فرایند‌های رشد کودک عجله کرد، تصریح کرد: اگر کودک متولد نیمه دوم سال باشد و همزمان با متولدین نیمه اول سال مدرسه نرود خانواده‌ها می‌توانند با فعالت‌های بیشتر از سوی خود یا مراکز پیس دبستانی آمادگی و توانمندی‌های لازم دوران کودکی را در فرزندشان شکل دهند.

سن رایج ورود به مدرسه در دنیا ۶ سال تمام  است

حکیم‌زاده با اشاره به اینکه سن ورود به مدرسه یک چالش جهانی است، اظهار کرد: در اکثر کشور‌ها ۶ سال تمام و در برخی دیگر پنج سالگی زمان ورود به مدرسه در نظر گرفته شده است و در این میان نکته قابل توجه در معرض یادگیری قرار گرفتن کودک چه در خانواده و چه در مراکز پیش دبستانی است.
معاون آموزش ابتدایی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چه تفاوتی میان دانش آموز متولد نیمه اول سال و نیمه دوم سال از لحاظ آمادگی ورود به مدرسه وجود دارد، بیان کرد: آمادگی بدنی از لحاظ رشد ماهیچه‌ها، توانایی تمرکز و تحمل مدت زمان حضور در کلاس نیازمند رسش است که در سن ۶ سال تمام و در شرایط عادی آمادگی لازم از سوی کودک برای این موارد وجود دارد.

..

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.